top of page
jason-goodman-CDq4ChZouXw-unsplash.jpg

Are you the   ?
Vind je droomjob bij een
start- or scale-up!

Rekruut_Icoon_1_RGB_Oranje_edited_edited.png

REKRUUT is dé jobhotspot voor wie wil werken bij jonge groeibedrijven. Of het nu gaat om sales, marketing, customer success, engineering of IT: ons fun & fantastic team van REKRUUT’eers brengt je carrière in een stroomversnelling.

Creëer simpelweg je profiel en wij doen de rest! Gebaseerd op je voorkeuren en skills, matchen we je met de leukste start- en scale-ups uit België!

Untitled design.png
Untitled design_edited_edited.png
Werk binnenkort voor één van deze of vele andere beloftevolle groeibedrijven!
Dat is kiezen voor een job met …

IMPACT

Een out-of-the-box idee of verfrissend initiatief? In een start-up of scale-up hoef je geen ellenlange procedures te doorlopen voor je groen licht krijgt. Dankzij de snelle communicatie binnen een klein team, kunnen jouw ideeën snel besproken én gerealiseerd worden. Een job met effect? Check!

VLAKKE, OPEN STRUCTUUR

Kickeren met collega’s, lunchbreaks op locatie, na het werk een pint pakken met je baas, … Werken in een start-up staat gekend om een losse, informele sfeer. Hard werken? Sure, maar de vlotte communicatie en fijne teamactiviteiten zorgen voor balans. 

AFWISSELING

Goed nieuws voor wie niet graag in hokjes denkt: in een start-up worden jobs vaak metersbreed ingevuld. ’s Ochtends een marketingplan uitdokteren, brainstormen tijdens de middag, de dag afsluiten met een boeiend salesgesprek? De variatie houdt je scherp! 

GROEIPOTENTIEEL

Start-ups en scale-ups love to grow. En die groeicurve maak je mee vanop de eerste rij! Straffe innovaties op poten zetten? Aan de wieg staan van een grensverleggend product, waarbij je als team nieuwe markten verovert? De ambities liggen hoog, hoger hoogst. Nice!

bottom of page