top of page
  • Foto van schrijverRekruut

EEN NIEUWE JOB IN IT? ONTDEK DE LEUKSTE START-UPS EN SCALE-UPS VIA REKRUUT!

Bijgewerkt op: 17 mei 2022

Een nieuwe job in IT?


Van bomvolle jobsites tot rekruteringsmails via LinkedIn: als startende of ervaren IT’er vliegen de carrièrekansen je om de oren. Tech-profielen zijn dan ook al jaren topfavoriet op de arbeidsmarkt, zowel voor grote corporates als startende bedrijven. Jobzekerheid: check! Maar … Hoe doorspit je het kluwen van job offers en start je op een werkplek die écht bij je past?


That’s where REKRUUT comes in! Onze vacaturedatabank bruist van spannende jobopportuniteiten in diverse sectoren. Onze klanten? Geen doorsnee tech-giganten, wel ambitieuze start-ups en scale-ups met een unieke visie en vernieuwend product. Fris, fruitig én hoogtechnologisch. Precies zoals jij! We laten onze specialist @Mathieu Chatelet aan het woord:Werken in IT: al eens aan een start-up of scale-up gedacht?

Of je nu net van de schoolbanken komt of al jaren ervaring op de teller hebt, REKRUUT mikt en matcht bedrijven met talrijke tech-profielen. Van lead engineers die een team uitbouwen en aansturen, tot hands-on IT-talent dat zich vooral toelegt op coderen. Front-end engineers, senior backend developers, … You name it, we’ve got the job. Doorheen de jaren weten we welke trends we in de gaten moeten houden en zien we pijlsnel hoe de markt evolueert. Let's get your talent started!


Tech-jobs via REKRUUT, dit zijn jouw voordelen:

1 | Schaaf je skills bij in een hypermoderne omgeving

Technologie evolueert in sneltempo. Werken met moderne frameworks en codeertalen? Een must om je IT-kennis op peil te houden! REKRUUT staat in rechtstreekse contactlijn met innovatieve start-ups en scale-ups die net zoals jij on top of IT zijn. JavaScript, Python, GO, Node.js., … Naast een moderne tooling en set-up, werk je dagelijks met de nieuwste technologieën en programmeertalen. Dankzijn onze specialist-rekruteerders praat je met mensen die verstand hebben van jouw skills en kunnen meepraten op jouw niveau!


2 | Get in touch met een brede waaier aan bedrijven, producten en methodes

De expertise van onze klanten strekt zich uit van data en artificiële intelligentie, tot SaaS (software as a service), zoals het ontwikkelen van CRM-systemen, projectmanagement- of hr-tools. Afhankelijk van het product of de service dat de klant aanbiedt, kom je met verschillende technieken in aanraking, precies in lijn van je interessegebied. Keuzemogelijkheid? Hell yes!


3 | Ontdek het team en tempo dat écht bij je past

Werk je liefst in een bedrijf met een vlakke structuur? Wil je graag bijleren van ervaren IT-rotten? REKRUUT luistert naar wensen en verwachtingen, ook op het vlak van je werkritme. Rustig remote, praktisch hybride of fulltime op kantoor: jij beslist! Wij mikken op een verfrissende IT-job waarin je kan werken zoals je wilt, met collega’s die op dezelfde golflengte zitten als jij. Ideaal!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page