top of page
  • Foto van schrijverRekruut

REKRUTERING ZONDER GRENZEN VOOR 3D AIM TRAINER

Bijgewerkt op: 17 mei 2022

Een skilled en steady team opbouwen met de juiste cultural fit? REKRUUT deed het voor 3D Aim Trainer, een online trainingplatform voor shootergames. Dat het snelgroeiend team volledig remote werkt - vanuit alle uithoeken van de wereld – maakt de rekruteringsvraag best uitdagend. Benieuwd hoe REKRUUT de start-up gestaag laat groeien? Read on!Get to know the client | 3D Aim Trainer

3D Aim Trainer is een gratis e-gaming trainingplatform voor gamers wereldwijd, dat zich specifiek toelegt op shootergames. Het doel? Net zoals andere atleten op vaste basis trainen om hun sportprestaties te verbeteren, kunnen gamers via het highlevel oefenplatform hun skills doelgericht bijschaven om zo uit te blinken in de sports of e-gaming.


Let’s talk about the partnership | 80 % delivery van de huidige medewerkers


Servicemodel op start-upmaat

Met maandelijks tussen de 600 000 en 800 000 internationale gebruikers, groeide 3D Aim Trainer in drie jaar tijd uit tot een toonaangevend trainingconcept met een wereldwijd bereik. Het team? Dat telt inmiddels een 20-tal werknemers, vertelt zaakvoerder Miquel Matthys.


“3D Aim Trainer ging in 2018 live als rudimentair concept. Al snel ging de bal aan het rollen: gamers van over de hele wereld pikten ons op, de traffic naar ons platform steeg en samen met mijn twee medevenoten besloten we fulltime voor 3D Aim Trainer te gaan. Om onze service uit te breiden, hadden we snel nood aan extra mensen. De eerste twee game developers wierven we zelf aan, nadien kwamen we via via in contact met REKRUUT. Een verademing in het rekruteringslandschap! De recruitmentbureaus die ons tot dan toe hadden benaderd, hanteerden een opdringerige sales approach en hoge signing fees. In REKRUUT vonden we een dedicated partner die het beste met ons én de kandidaten voorheeft.”

"In REKRUUT vonden we een dedicated partner die het beste met ons én de kandidaten voorheeft. Een verademing in het rekruteringslandschap! "


Betrokken sourcing partner en gate keeper

3D Aim Trainer schakelde REKRUUT initieel in voor de ad hoc rekrutering van enkele front-end developers. Met succes, want na een paar maanden knoopten ze een langetermijnsamenwerking aan tegen transparante, fixed fees per gezochte kandidaat. Een een-op-eenmatch met de bedrijfscultuur, was daarbij essentieel.


"Ons team werkt volledig remote, met teammembers verspreid in meer dan 29 landen. Een goede cultural fit is dan een must om de neuzen in dezelfde richting te houden! REKRUUT kent ons bedrijfs-DNA door en door en gaat op zoek naar profielen met de juiste ervaring en technology stack. In België én ver daarbuiten: waar kandidaten werken is voor ons bijkomstig, talent en mindset zijn prio. REKRUUT is in eerste instantie onze sourcing partner, maar ook een geweldige gate keeper: zij screenen de internationale kandidatenmarkt, maken een selectie en voeren de intro-gesprekken. Na die eerste afroming krijgen wij kandidaten te zien die er écht bovenuit springen. Resultaat? Een vlotte, kwalitatieve instroom van medewerkers die perfect passen binnen ons team!


Op zoek naar een betrokken rekruteringspartner voor jouw start-up? REKRUUT gaat de extra mijl! Get in touch >>

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page