top of page
  • Foto van schrijverRekruut

REKRUUT rekruteerde 10 mensen in 6 maanden voor Garvis

Garvis benaderde ons voor het werven van nieuw talent voor hun snelgroeiende SaaS bedrijf in de logistieke sector. Op dat moment bestond het team uit de 3 oprichters en 1 early joiner in IT. 


Rekruut als rekruteringpartner om een team te bouwen 


Om de snelle groei van Garvis bij te benen, hebben we diverse profielen gezocht binnen de domeinen van software, sales en marketing. Voor softwarefuncties concentreerden we ons op testing, back-end en front-end profielen. Voor verkoop en marketing hebben we gezocht naar een customer support, een corporate sales-professional en een marketing lead.



Service samenwerking met Garvis 


Een service samenwerking met Rekruut betreft een volledige outsourcing van het rekruteringsproces op langere termijn voor meerdere openstaande vacatures. 


We begonnen met het opstellen van een aantrekkelijke vacature en effectieve advertenties, inclusief regelmatige promotie op sociale mediaplatforms. Vervolgens namen we de verantwoordelijkheid voor een zorgvuldige screening van kandidaten, inclusief het identificeren van geschikte kandidaten, diepgaand onderzoek, en evaluatie voor de beste match. Daarnaast faciliteerden we de eerste gesprekken door de hiring manager te voorzien van relevante informatie en coördineerden we sollicitatiegesprekken. We monitoren het proces continu voor urgente behoeften en follow-ups. Tot slot bieden we ondersteuning vanaf het opstellen van een aantrekkelijk arbeidsvoorstel voor geselecteerde kandidaten tot aan de ondertekening van het contract en de aanname van de nieuwe werknemer.


Resultaat: 10 mensen gerekruteerd in 6 maanden


Na zes maanden een intensieve samenwerking tussen Rekruut en Garvis zijn we erin geslaagd om 10 nieuwe werknemers te plaatsen bij Garvis. Deze nieuwe aanwinsten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden, ervaring en potentieel om bij te dragen aan hun team.


Ondergaat jouw bedrijf ook een groei en weet je niet waar te beginnen met rekruteren? 

Contacteer ons dan gerust door een mailtje te sturen naar hello@rekruut.com

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page