top of page
Rekruut_Logopakket_RGB_Wit.png

Rekruteringsbureau in Brussel

Rekruut_Icoon_RGB_Verbindend_Blauw_edited_edited.png

Op zoek naar een rekruteringsbureau in Brussel? Wil je je talenten graag inzetten in een bloeiende start-up of scale-up? Of ben je op zoek naar de perfecte kandidaat voor je nagelnieuwe brand of opklimmend bedrijf?

REKRUUT is gespecialiseerd in recruitment voor start-ups en scale-ups. Werken in een innovatieve, jonge onderneming? Powerteams opbouwen binnen je bedrijf?

Wij zijn REKRUUT, onze werkwijze resoluut!


 

Je als kandidaat aanmelden bij een rekruteringsbureau in Brussel? Check!

Ben je op zoek naar een nieuwe – of misschien wel eerste – job bij een start-up of scale-up? Spannend! Wist je dat REKRUUT de leukste vacaturedatabank van heel België heeft? Blader door de openstaande functies, knoop een gesprek aan met onze gedreven senior recruiters en vertel naar welke nieuwe job jij op zoek bent. Aan de slag als sales- of marketingtalent? Werken in hr of retail? Of blink je uit op C-level en wil je je ervaring inzetten in een fris en fruitig bedrijf? De vacatures van REKRUUT zijn hypergevarieerd én sectoroverschrijdend. Keuze genoeg!  

Op een dag vind je de job van je dromen. Laat deze dag te lang op zich wachten? REKRUUT is happy to help! Als rekruteringsbureau in Brussel brengen we je in 1, 2, 3 in contact met een start-up of scale-up die helemaal bij je past. 

Rekruteringsbureau in Brussel voor start-ups en scale-ups

De juiste persoon aanwerven, neemt flink wat tijd en denkwerk in beslag. Dat ene toptalent aan de haak slaan? No stress, REKRUUT heeft de eerste selectie voor jou al gemaakt! Als rekruteringsbureau in Brussel volgen we je onderneming every step of the way: we luisteren naar je wensen, leren je bedrijfscultuur en -waarden van binnenuit kennen en denken actief mee na over de samenstelling en uitbouw van je team. Onze recruiters nemen de last van je schouders zodat jij je als zaakvoerder kan focussen op je kerntaken. Nice!

Een ervaren rekruteringsbureau in Brussel gezocht? REKRUUT begeleidt je bij de uitbouw van een team voor jouw start-up of scale-up. Daarbij streven we steevast naar een duurzaam partnership dat werkt op lange termijn.

Vier troeven van REKRUUT, fullservice rekruteringsbureau in Brussel
 • Variatie aan vacatures | Een verbluffende job in een startend IT-bedrijf? Een bloeiende carrière als project manager in een scale-up? Onze waaier aan vacatures is breed, breder breedst! Lees meer >>

 

 • Wijze workflow | Voor we beginnen met rekruteren, leren we de ins en outs van je bedrijf kennen. Hoe ziet je team er vandaag uit, hoe wil je groeien? REKRUUT mikt op een pico bello cultural fit. Lees meer >> 

    

 • Topnotch team | Het REKRUUT-team combineert jaren ervaring met frisse inzichten. Van strategisch advies, tot rekrutering aan transparante tarieven. Teamwork makes the dream work! Lees meer >> 

 

 • State of the art service | Als het om rekruteren gaat, loopt REKRUUT in de spits. De juiste kandidaat vinden? Je start-up of scale-up boosten met strategische groeiadvies? Double check! Lees meer >>

 

Op zoek naar een uitdagende job in een spetterende start-up of scale-up? Heeft jouw bedrijf al een topteam, maar schuif je graag nog een stoeltje bij? REKRUUT is jouw go-to als rekruteringsbureau in Brussel!

Als bedrijf een ervaren rekruteringsbureau onder de arm nemen? Ontdek onze services >>

 

Rekruteringsbureau gezocht met punch en pit? REKRUUT, aangenaam!

Als fullservice rekruteringsbureau in Gent en Brussel ondersteunen we start-ups en scale-ups in België met het bouwen van talentvolle teams en het geven van strategisch groeiadvies. No-nonsense, in cocreatie en tegen toegankelijke tarieven. Ready? Set. REKRUUT!

 

Job gezocht? Onze vacaturedatabank is de leukste van België. Naar de jobs >>

Kandidaat gezocht? Wij bouwen powerteams voor bedrijven. Ontdek onze service >>

 
Solliciteren bij een rekruteringsbureau in Brussel: bereid je voor met onze tips & tricks

Hoe stel je een cv op? Hoe laat je een jobinterview van een leien dakje lopen? Welke onboardingtips mag je niet overslaan? REKRUUT to the rescue! Wij geven je enkele go’s en no-go’s mee tijdens je sollicitatieprocedure. Je checkt ze hier. 

Volg REKRUUT op social media 

Op de hoogte blijven van onze waanzinnige jobs, uitgebreid klantenpalet en inspirerende cases? Scroll door onze Instagram-feed, bekijk onze Facebookpagina of volg ons via LinkedIn. Wij houden je met plezier up-to-date!

Werken bij een start-up in Brussel? Duik in onze vacatures >>

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
Rekruut_Icoon_RGB_Verbindend_Blauw_edited_edited.png
bottom of page