top of page
Rekruut_Logopakket_RGB_Wit.png

Vacaturedatabank voor startup vacatures in Brussel

Rekruut_Icoon_RGB_Verbindend_Blauw_edited_edited.png

Werken bij een start-up of scale-up in Brussel? Rekruteringsbureau REKRUUT helpt je de geschikte job zoeken! Hoe we dit doen? Dankzij onze eigen vacaturedatabank. Ontworpen door ons, perfect op maat van jouw jobzoektocht. Wij helpen je razendsnel aan de slag bij een fris bedrijf!

Say hi to REKRUUT! Ons doel? Kandidaten matchen met de perfecte vacature start-up in Brussel. Onze tool? Een unieke jobdatabase waarin jij je profiel van start tot stop personaliseert!


 

Onze vacaturedatabank leidt de weg naar de beste start-up vacatures 

Bij REKRUUT zetten we volop in op het vinden van de perfecte match tussen vacature en kandidaat. Sta je te popelen om aan de slag te gaan bij een bruisende start-up in Brussel? Onze rekruteerders staken hun knappe koppen bij elkaar en bedachten hoe we jou het beste kunnen helpen om die topjob te vinden. Het resultaat? Onze customized vacaturedatabase waarin jij de baas bent over je eigen profiel! 

Een job zoeken bij een start-up in Brussel? Dankzij de vacaturedatabank van REKRUUT is dit een fluitje van een cent. Scroll open-minded door ons breed jobaanbod of filter je zoekresultaten voor een gerichter resultaat. 

Een nieuwe job bij een start-up? Naar de vacatures >>

De vacaturedatabase die voor 100 % aangepast is aan jouw voorkeuren

Sinds kort heeft REKRUUT niet enkel de leukste jobdatabank van België, maar ook de meest persoonlijke! Een grote pool van brand new companies is hierbij één vereiste. Jou als kandidaat in de lead laten tijdens de zoektocht naar de ultieme start-up vacature in Brussel is een tweede must. Daarom ben jij in onze database de baas over je eigen profiel. Wil je je uitgebreide talenkennis in de verf zetten? Of wil je net jouw imposante IT-skills highlighten? In onze vacaturedatabank kan het allemaal! Jij managet snel en eenvoudig je eigen gegevens.

Jouw gedroomde start-up vacature in Brussel binnen sales, marketing, IT, engineering, administratie of een andere sector? Dankzij onze jobdatabase ligt jouw nieuwe werkplek binnen handbereik.

In vier stappen naar een start-up vacature in Brussel
 • Surf naar rekruut.com | Tijdens je zoektocht naar een vacature bij een booming start-up in Brussel wil je kunnen kiezen uit een royaal aanbod aan potentiële werkgevers. Daarom ben je bij REKRUUT aan het juiste adres! Onze jobdatabase heeft voor elk wat wils. Kies niet alleen de sector waarin je wilt werken, maar ook het level van je nieuwe job.

 

 • Maak je profiel aan | Je hebt de weg gevonden naar onze database, tof! Dan is het tijd voor de next step: je profiel aanmaken. Zo vinden we gegarandeerd jouw perfect fit en gaat je knowhow niet aan je toekomstige werkgever voorbij. Geen zorgen, je kiest zelf welke gegevens je in onze vacaturedatabank deelt en welke je nog even geheim houdt. 

    

 • Bepaal je zoekopdracht | Ben jij een echte jack-of-all-trades en sta je open voor start-up vacatures in verschillende sectoren? Browse dan door onze uitgebreide database en laat je verrassen. Heb je een helder beeld van de start-up waar jij binnenkort aan de slag wil? Laat het systeem dan zoeken op de tags van job openings die het beste matchen met jouw profiel 

 

 • Vind je droomjob | Heb je een profiel aangemaakt en de voorkeuren voor je zoekopdracht opgegeven? Then it’s now time to sit back & relax. Het systeem screent onze jobdatabase, op zoek naar de start-up vacatures in Brussel die het beste aansluiten bij jouw voorkeuren. Of word gevonden door bloeiende bedrijven, op zoek naar nieuwe talenten

 

De tofste start-up vacatures in Brussel ontdekken? Naar de databank >>

 

Rekruteringsbureau gezocht met punch en pit? REKRUUT, aangenaam!

Als fullservice rekruteringsbureau in Gent en Brussel ondersteunen we start-ups en scale-ups in België met het bouwen van talentvolle teams en het geven van strategisch groeiadvies. No-nonsense, in cocreatie en tegen toegankelijke tarieven. Ready? Set. REKRUUT!

 

Job gezocht? Onze vacaturedatabank is de leukste van België. Naar de jobs >>

Kandidaat gezocht? Wij bouwen powerteams voor bedrijven. Ontdek onze service >>

 
Solliciteren bij een rekruteringsbureau: bereid je voor met onze tips & tricks

Hoe stel je een cv op? Hoe laat je een jobinterview van een leien dakje lopen? Welke onboardingtips mag je niet overslaan? REKRUUT to the rescue! Wij geven je enkele go’s en no-go’s mee tijdens je sollicitatieprocedure. Je checkt ze hier. 

Volg REKRUUT op social media 

Op de hoogte blijven van onze waanzinnige jobs, uitgebreid klantenpalet en inspirerende cases? Scroll door onze Instagram-feed, bekijk onze Facebookpagina of volg ons via LinkedIn. Wij houden je met plezier up-to-date!

Werken bij een start-up? Duik in onze vacatures >>

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
Rekruut_Icoon_RGB_Verbindend_Blauw_edited_edited.png
bottom of page