top of page
Rekruut_Logopakket_RGB_Wit.png

Werken bij een start-up

Rekruut_Icoon_RGB_Verbindend_Blauw_edited_edited.png

Goesting om je vast te bijten in een nieuwe uitdaging? Huiver je om te solliciteren bij een grote corporate, maar wil je juist een leuke job vinden in een bruisend team en dito sfeer, omringd door toffe collega’s? 

Search no more! REKRUUT is dé jobhotspot voor wie wil werken bij een start-up in België. De leukste jobs in enkele kliks binnen handbereik. Ons fun & fantastic team van REKRUUT’eers brengt je carrière in een stroomversnelling.

Klaar? Let’s go!

Werken bij een start-up in België: where to start?

Je borrelt van talent, droomt groot en mikt op een job die net dat tikkeltje anders is. Als werknemer een nummertje zijn in een big company? Niets voor jou! Jij bent op zoek naar een toffe job in een compact team waar je echt het verschil kan maken. Een vlakke bedrijfscultuur met korte communicatielijnen, ruimte om te brainstormen en mee aan de wieg te staan van een nagelnieuw product of verfrissende service. Je raadt het al: werken bij een start-up heeft het allemaal!  

De tofste vacatures, 100 % op jouw lijf geschreven!

All good, maar hoe begin je aan je sollicitatieavontuur? Waar vind je de vetste vacatures voor start-ups en scale-ups bij jou in de buurt? REKRUUT luistert naar je wensen en plaatst je in de polepositie van je jobzoektocht. Of het nu gaat om sales, marketing, warehouse, administratie, customer succes, engineering of IT: onze rekruteerders hebben massa’s ervaring bij het invullen van boeiende vacatures bij jonge en opklimmende bedrijven.

 

Marketingmirakel, programmeertalent of verkoopwonder: start-ups en scale-ups kunnen jouw skills goed gebruiken. REKRUUT is benieuwd naar je troeven en matcht ze met een bedrijf dat écht bij je past. Benieuwd naar onze klanten, talenten en teams? Volg ons socials en stay tuned: 

Werken in een start-up, dat is kiezen voor een job met …
 • Impact | Een out-of-the-box idee of verfrissend initiatief? In een start-up of scale-up hoef je geen ellenlange procedures te doorlopen voor je groen licht krijgt. Dankzij de snelle communicatie binnen een klein team, kunnen jouw ideeën snel besproken én gerealiseerd worden. Een job met effect? Check!

 

 • Vlakke, open structuur | Kickeren met collega’s, lunchbreaks op locatie, na het werk een pint pakken met je baas, … Werken in een start-up staat gekend om een losse, informele sfeer. Hard werken? Sure, maar de vlotte communicatie en fijne teamactiviteiten zorgen voor balans. 

    

 • Afwisseling | Goed nieuws voor wie niet graag in hokjes denkt: in een start-up worden jobs vaak metersbreed ingevuld. ’s Ochtends een marketingplan uitdokteren, brainstormen tijdens de middag, de dag afsluiten met een boeiend salesgesprek? De variatie houdt je scherp! 

 

 • Groeipotentieel | Start-ups en scale-ups love to grow. En die groeicurve maak je mee vanop de eerste rij! Straffe innovaties op poten zetten? Aan de wieg staan van een grensverleggend product, waarbij je als team nieuwe markten verovert? De ambities liggen hoog, hoger hoogst. Nice!

Welke profielen werken er in een start-up? REKRUUT knows what’s up. 

Net van de schoolbanken, een beetje ervaring, of al flink wat dienstjaren op de teller: REKRUUT biedt interessante jobs voor zowel junior- als seniorprofielen. Van pas afgestudeerde IT-fanaat, tot financieel meesterbrein op VP-level. Van startende saleskrak tot doorgewinterde CEO. En dat binnen een jong en fris bedrijf, dat zich opmaakt voor een groeispurt. Een job bij een start-up of scale-up die matcht met jouw ervaring en opleidingsniveau? 

 

Onze vacatures zijn verrassend divers. Volg REKRUUT op LinkedIn, Facebook en Instagram voor de leukste jobs, heet van de naald. 

Rekruteringsbureau gezocht met punch en pit? REKRUUT, aangenaam! 

Als fullservice rekruteringsbureau met kantoren in Gent en Brussel ondersteunen we start-ups en scale-ups in heel België bij het bouwen van talentvolle teams en het geven van strategisch groeiadvies. No-nonsense, in co-creatie en tegen toegankelijke tarieven. Ready? Set. REKRUUT!

 

 

Job gezocht? Onze vacaturedatabank is de leukste van België. Naar de jobs >>

Kandidaat gezocht? Wij bouwen powerteams voor bedrijven. Ontdek onze service >>

Werken bij een start-up: bereid je voor met onze tips & tricks

Hoe stel je een cv op? Hoe laat je een jobinterview van een leien dakje lopen? Welke onboardingtips mag je niet overslaan? REKRUUT to the rescue! Wij geven je enkele go’s en no-go’s mee tijdens je sollicitatieprocedure. Je checkt ze hier. 

Volg REKRUUT op social media 

Op de hoogte blijven van onze waanzinnige jobs, uitgebreid klantenpalet en inspirerende cases? Scroll door onze Instagram-feed, bekijk onze Facebookpagina of volg ons via LinkedIn. Wij houden je met plezier up-to-date!

Werken bij een start-up? Duik in onze vacatures >>

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
Rekruut_Icoon_RGB_Verbindend_Blauw_edited_edited.png
bottom of page