top of page
  • Foto van schrijverRekruut

REKRUUT rekruteerde 18 personen in 9 maanden bij 3D AIM TRAINER

Dat het snelgroeiend team volledig remote werkt - vanuit alle uithoeken van de wereld – maakt de rekruteringsvraag best uitdagend. Benieuwd hoe REKRUUT de start-up gestaag laat groeien? Read on!
Get to know the client | 3D Aim Trainer

3D Aim Trainer is een gratis e-gaming trainingplatform voor gamers wereldwijd, dat zich specifiek toelegt op shootergames. Hun team bestond uit de drie founders, maar om hun ambities waar te maken, hadden ze dringend nood aan versterking. Ze gaven ons de opdracht om hun team te helpen uitbouwen.  


Let’s talk about the partnership | 80 % delivery van de huidige medewerkers


Servicemodel op start-upmaat

Een service samenwerking met Rekruut betreft een volledige outsourcing van het rekruteringsproces op langere termijn voor meerdere openstaande vacatures. 


We beginnen met het opstellen van een aantrekkelijke vacature en effectieve advertenties, inclusief regelmatige promotie op sociale mediaplatforms. Vervolgens nemen we de verantwoordelijkheid voor een zorgvuldige screening van kandidaten, inclusief het identificeren van geschikte kandidaten, diepgaand onderzoek, en evaluatie voor de beste match.


Daarnaast faciliteren we de eerste gesprekken door de hiring manager te voorzien van relevante informatie en coördineren we sollicitatiegesprekken. We monitoren het proces continu voor urgente behoeften en follow-ups.


Tot slot bieden we ondersteuning vanaf het opstellen van een aantrekkelijk arbeidsvoorstel voor geselecteerde kandidaten tot aan de ondertekening van het contract en de aanname van de nieuwe werknemer.

"In REKRUUT vonden we een dedicated partner die het beste met ons én de kandidaten voorheeft. Een verademing in het rekruteringslandschap! "


Over een periode van negen maanden stonden wij in voor de rekrutering van 18 personen voor 3D AIM TRAINER. Hiervoor hebben we actief gesourced in België, UK, Kroatië, Polen, Griekenland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Portugal. De start van de plaatsing was steeds lokaal en na 3 maanden werden de functies 100% remote. Wij spreken dus zeker van een succesvolle rekruteringssamenwerking.  


"Ons team werkt volledig remote, met teammembers verspreid in meer dan 29 landen. Een goede cultural fit is dan een must om de neuzen in dezelfde richting te houden! REKRUUT kent ons bedrijfs-DNA door en door en gaat op zoek naar profielen met de juiste ervaring en technology stack. In België én ver daarbuiten: waar kandidaten werken is voor ons bijkomstig, talent en mindset zijn prio. REKRUUT is in eerste instantie onze sourcing partner, maar ook een geweldige gate keeper: zij screenen de internationale kandidatenmarkt, maken een selectie en voeren de intro-gesprekken. Na die eerste afroming krijgen wij kandidaten te zien die er écht bovenuit springen. Resultaat? Een vlotte, kwalitatieve instroom van medewerkers die perfect passen binnen ons team!


Ondergaat jouw bedrijf ook een groei en weet je niet waar te beginnen met rekruteren? 

Contacteer ons dan gerust door een mailtje te sturen naar hello@rekruut.com

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page